Banking Shortcuts®

A Vision to a Mission

e-books

MS Word Questions for IBPS RRB PO & Clerk Main Exam 2017

IBPS RRB Officer Scale Interview Call Letters

MS Word Questions for IBPS RRB PO & Clerk Main Exam 2017

MS Word Questions
MS Word Questions

1. What is the shortcut key you can press to create a copyright symbol?
A) Alt+Ctrl+C
B) Alt + C
C) Ctrl + C
D) Ctrl + Shift + C

2. What is the short cut key to open Font dialog box?
A) Ctrl + F
B) Alt + Ctrl + F
C) Ctrl + D
D) Ctrl + Shift + D

3. What is the shortcut key to “Center Align” the selected text?
A) Ctrl + C
B) Ctrl + E
C) Ctrl + F
D) None of above

4. What is the shortcut key for Spelling Check in document?
A) F7
B) Shift + F7
C) Ctrl + F7
D) Alt + F7

5. What is the shortcut key to Update Formula in a table?
A) F9
B) Alt + F9
C) Ctrl + F9
D) Shift + F9

6. What is the shortcut key for “Font” dialog box?
A) Ctrl + F
B) Ctrl + D
C) Ctrl + G
D) None of the above

7. What is the shortcut key for “Find and Replace” dialog box?
A) Ctrl + F
B) Ctrl + R
C) Ctrl + H
D) Ctrl + Shift + F

8. What is the shortcut key to “Insert Hyperlink” in a document?
A) Ctrl + H
B) Ctrl + L
C) Ctrl + K
D) None of above[the_ad_placement id=”manual-placement”]

9. How can you access the font size tool on formatting toolbar?
A) Ctrl + S
B) Ctrl + Shift + S
C) Ctrl + P
D) Ctrl + Shift + P

10. What is the shortcut key for “Subscript” the selected text?
A) Ctrl + =
B) Ctrl + –
C) Ctrl + Shift + =
D) Ctrl + Shift + –

Answers:
1. a
2. c
3. b
4. a
5. a
6. b
7. c
8. c
9. d
10. a

COMPUTER QUESTIONS PRACTICE SETS

RBI Assistant 2017 Notification Out | Registration Starts from 18 October | Apply Online

See Also:- Monthly Current Affairs Magazine (PDF)

See Also :- Banking Awareness Questions For IBPS PO

See Also :- English Practice Questions

See Also :- Reasoning Questions for IBPS PO & Clerk

See Also :- High Level Puzzle Questions for IBPS PO

See Also :- Missing DI Practice Questions

See Also :- PDF Study Materials

See Also :-Previous Year Papers

See Also :- Complete Static GK Notes

See Also :- Complete Jobs Alerts

See Also :- Free Online Speed Tests

Follow us on Social Network

Facebook       Twitter       YouTube       Google+       Instagram

Join 20000+ Readers and Get Free Study Materials/Job Alerts/e-Book/PDF Notes/Free Mock in Your Email:

Delivered by Banking Shortcuts

Leave a Reply

Sepals Montessori
Sepals Montessori
All Rights Reserved® Banking Shortcuts (Registered Office- Kanpur, Uttar Pradesh)