Banking Shortcuts®

A Vision to a Mission

e-books

MS Power Point Questions for IBPS PO Mains & Clerk 2017

MS Power Point Questions

MS Power Point Questions for IBPS PO Mains & Clerk 2017

1. Which tab is not available on left panel when you open a presentation?
A) Outline
B) Slides
C) Notes
D) All of above are available

2. Which of the following statements is not true?
A) You can type text directly into a PowerPoint slide but typing in text box is more convenient.
B) From Insert menu choose Picture and then File to insert your images into slides.
C) You can view a PowerPoint presentation in Normal, Slide Sorter or Slide Show view.
D) You can show or hide task pane from View >> Toolbars

3. To start Microsoft PowerPoint application
A) Click on Start >> Programs >> All Programs >> Microsoft PowerPoint
B) Hit Ctrl + R then type ppoint.exe and Enter
C) Click Start >> Run then type powerpnt then press Enter
D) All of above

4. Which of the following section does not exist in a slide layout?
A) Titles
B) Lists
C) Charts
D) Animations

5. PowerPoint presentations are widely used as
A) note outlines for teachers
B) project presentations by students
C) communication of planning
D) All of above

6. _______ controls all the main slide control tasks for your presentation.
A) Task Pane
B) Task Bar
C) Control Panel
D) None of above

7. Which of the following cannot be toggled from View >> Toolbars?
A) Control Toolbox
B) Slides
C) Revisions
D) Reviewing

8. Which of the following pane is not available in Task Pane?
A) Getting Started
B) Clip Art
C) Word Art
D) Search Results

9. Which of the following pane is NOT available in Task Pane?
A) Slide Design
B) Master Slide
C) Slide Layout
D) Slide Transition

10. A new presentation can be created from
A) Blank Presentation
B) From Existing Presentation
C) From Design Template
D) All of above

MS Power Point Questions Answers:
1. c
2. a
3. c
4. d
5. d
6. a
7. b
8. c
9. b
10. d

IBPS PO Prelims 2017 Cut Off | IBPS PO Prelims 2017 Scores Released | Check Here

UPSC CDS Recruitment Notification 2018 | Official Notification Out | Apply Online

You may also like:

IBPS SO EXAM 2017 ONLINE LINK ACTIVATED | APPLY ONLINE

UPTET Final Answer Key 2017 Released

SSC CGL 2017 Tier-I Marks Out | Check Here

IBPS RRB Officer Scale Mains Cut Off 2017 | IBPS RRB Cut Off 2017

GA Questions Asked in IBPS RRB PO Mains | 5 November 2017

IBPS RRB Officer Scale 1 Mains Exam Analysis 2017

IBPS PO Descriptive Paper Essay & Letter Writing | Free e-Book | Download PDF

Current Affairs October 2017 PDF | Download GK Capsule October 2017

October 2017 GK MCQs PDF | Download PDF Now

Oriental Insurance Prelims Result 2017

IBPS PO Prelims 2017 Result
Online Test SeriesImportant Links, You may also like:

SSC CGL 2017 Result Tier-I

SBI PO 2017 Cut Off List

RBI Assistant 2017 Notification Out | Apply Online

https://ca247.blogspot.in

Join 20000+ Readers and Get Free Study Materials/Job Alerts/e-Book/PDF Notes/Free Mock in Your Email:

Delivered by Banking Shortcuts

Leave a Reply

Sepals Montessori
Sepals Montessori
All Rights Reserved® Banking Shortcuts (Registered Office- Kanpur, Uttar Pradesh)